Hozzávalók:
-
30 dkg liszt
-
20 dkg margarin
-
2 ek tejföl
-
1 csipet só2 ek nádcukor
-
A cseresznyeraguhoz:
-
Vanília kivonat
-
1 mk fahéj
-
5 ek nádcukor
-
Fél kg kimagozott cseresznye1 cs vaníliás pudingporFél csg dzsemfixA tészta hozzávalóit összegyúrom, majd hűtőbe teszem, amíg elkészül a ragu.
- A cseresznyét a nádcukorral, és a fűszerekkel felteszem főni, a pudingport és a dzsemfixet is belekeverem. 20 percig főzöm, majd kihűtöm teljesen.
- A tésztát kétfelé veszem 2/3 és 1/3 arányban.
- A nagyobb részt sütőpapíros tepsibe nyújtom, villával sűrűn megszurkálom, majd előmelegített sütőben 180 fokon elősütöm, kb 15 percig.
- Ezután kiveszem a sütőből, rákenem a kihűlt cseresznyés tölteléket, és a megmaradt tésztából rácsokat készítek a tetejére.
Ezután visszateszem a sütőbe, és készre sütöm, kb 20-25 percig.
Jó étvágyat!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: