Beus konyhája

Epres-nektarinos crumble vaníliafagyival

Mert nem lehet megunni.
Főleg melegben, egy kis vanília fagyival 

Nagyon szeretjük, és ez az adag vacsorára (vagy helyette?) készült, így eleve másfélszeres mennyiséget vettem mindenből, mint ami itt le van írva. Ez most kicsit gyümölcsösebb lett, mint amilyennek lennie kell, de ez így volt jó. 🙂 

HOZZÁVALÓK:
30 dkg eper, 4 szem nektarin

Tészta:
200 g liszt
15 g zabpehely
100 g vaj
50 g nádcukor

Egy tepsit kibélelek sütőpapírral, majd a kis darabokra vágott gyümölcsöt elegyengetem benne.
A tésztához valókat morzsalékos állagúra összedolgozom, majd a gyümölcsre szórom.
190 fokos előmelegített sütőben kb. 20-25 percig sütöm.
Nagyon finom vanília fagyival (de anélkül is) !!!

Szinte bármilyen gyümölccsel el lehet készíteni, amit csak szeretünk!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!