Beus konyhája

Rántott csirkemellnyárs sült burgonyával és sajtos mártogatóssal

Nagyon egyszerű, mégis mutatós és nem a megszokott étel kerülhet az asztalra.

A csirkemell filékből csíkokat vágunk, sózzuk, borsozzuk, meghintjük fokhagyma granulátummal.

A bambusznyársakat félbevágjuk, 5 percig hideg vízbe áztatjuk a szálkásodás elkerülése miatt, majd felhúzzuk rá a csirkemell darabokat.

Panírozzuk liszt, tojás, zsemlemorzsa keverékébe és forró olajban kisütjük.

Kockára sült burgonyával és sajtmártogatóssal tálaljuk.

Jó étvágyat! 🙂 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!