Beus konyhája

Lencsesaláta

Hozzávalók:

1 doboz 400 g-os lencsekonzerv

5 db virsli

3 db főtt tojás

1 db nagy fej lilahagyma

5 ek tejföl

3 ek majonéz

1 kk mustár

Ízlés szerint só, őrölt bors, petrezselyem

A lencséről leöntjük a levét, egy tálba tesszük.

Hozzáadjuk a felaprított lilahagymát, a felkarikázott virslit és a főtt tojást kockákra vágva.

Ezután hozzákeverjük a tejfölt, majonézt, mustárt, majd a fűszerekkel ízesítjük.

Jól összekeverjük, dobozba tesszük, és a hűtőben pár órát hagyjuk összeérlelődni.

Jó étvágyat kívánok!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!