Beus konyhája

Húsgolyós-sajszószos spagetti

Hozzávalók:

Húsgolyókhoz:

50 dkg darált hús 

1 tojás 

1 ek zsemlemorzsa

1 ek mustár 

2 ek ketchup

Só, bors, őrölt kömény, oregano

Szószhoz:

15 dkg enyhén füstölt sonka

1 kis fej vöröshagyma 

5 dkg vaj

4 dl tej vagy főzőtejszín (vegyesen)

2 ek liszt

20 dkg reszelt sajt

Só, bors

A húsgolyók hozzávalóiból egy masszát készítünk, majd serpenyőben kevés olajon megsütjük őket.

A maradék olajon megpirítjuk a sonkát, hozzáadjuk a vöröshagymát majd a kevéske vajat. Lisztet szórunk rá, felengedjük a tejjel, beletesszük a sajtot is, fűszerezzük.

Amikor a sajt már felolvadt, belekeverjük a kisült húsgombócokat, spagettivel találjuk.

Jó étvágyat!

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!