Hozzávalók:
A csirkemell filét szeleteljük, klopfoljuk, sózzuk és állni hagyjuk.
A panír hozzávalóit összekeverjük és a szokásos módon (liszt, tojás, fűszeres zsemlemorzsa) bepanírozzuk a húst.
Forró olajban kisütjük a szeleteket, leitatjuk róla a felesleges zsiradékot és sütőpapíros tepsibe helyezzük egymás mellé a szeleteket.
Feltesszük a tésztavizet, kifőzzük a tésztát, félretesszük.
Elkészítjük a paradicsomszószt.
Az apróra vágott hagymát a zsíron megdinszteljük, majd hozzáöntjük a paradicsomot. Ezután fűszerezzük és nagyon kis lángon kb. 10 percig rotyogtatjuk, hozzáadjuk az olajbogyót, majd ezt is félretesszük.
A tepsibe felsorakoztatott húsok tetejére szeletelt mozzarella sajtot teszünk, aki szereti még felkarikázott olajbogyót is tehet rá. Előmelegített sütőbe tesszük addig, amíg a sajt ráolvad, és tálalhatjuk is.
Jó étvágyat!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: