Beus konyhája

Bolognai ragus palacsinta

 Hozzávalók:

A blogon megtalálható a bolognai mártás receptje, ahogy én készítem, ez az alapja.

20 db zabpehelylisztes palacsinta

Besamel mártás:

25 g vaj
15 g szénhidrát csökkentett liszt
100 ml tej 
só, bors

 

Az elkészített bolognai ragut a palacsintákba töltjük, négyszögre hajtogatjuk, kiolajozott/kizsírozott gáztepsibe rakosgatjuk. 

Tetejét megkenjük a besamel mártással, majd megszórjuk a reszelt sajttal. 

Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt megpirul a tetején.

Jó étvágyat!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!